کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

بعیدی نژاد: انتظار می رود نفتکش «آدریان دریا» امشب حرکت کند

سفیر ایران در لندن گفت: با ورود دو‌ تیم مهندسی متخصص از مسیرهای پروازی متفاوت به جبل طارق، انتظار می رود نفتکش «آدریان دریا» امشب حرکت کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ، حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در لندن لحظاتی قبل در توئیتی نوشت: «‏از روز پنجشنبه که حکم رفع توقیف نفتکش (گریس ۱ - آدریان دریا) صادر شد تلاش شبانه روزی برای انجام رویه های بندری و استقرار تیم کامل خدمه کشتی در جریان است. تماس ها با شرکت هماهنگ کننده لحظه به لحظه است. با ورود دو‌ تیم مهندسی متخصص از مسیرهای پروازی متفاوت به جبل طارق، انتظار می رود کشتی امشب حرکت کند.»

 

به گزارش فارس، نفتکش «گریس ۱» حامل نفت خام ایران ۱۳ تیر ماه از سوی تفنگداران دریایی انگلیس در جبل طارق توقیف شد. جمهوری اسلامی ایران این اقدام را راهزنی دریایی انگلیس خواند و بر رفع توقیف هر چه سریعتر آن تاکید کرد.

پس از حدود ۴۰ روز، بالاخره دیوان عالی «جبل طارق» روز پنجشنبه (۲۴ مرداد) با نادیده گرفتن درخواست آمریکا برای توقیف نفتکش به آزادی نفتکش گریس ۱ حکم داد.

 

سفیر ایران در لندن همچنین امروز اعلام کرد که تغییر نام این نفتکش از گریس ۱ به «آدریان دریا» ۲۴ تیرماه ثبت شده است.

گفتنی است دادگاه جبل طارق رسما درخواست آمریکا برای توقیف و یا تحمیل اقدامات محدود کننده علیه نفتکش حامل نفت ایران را مردود اعلام کرد. دادگاه اعلام کرد که درخواست آمریکا بر اساس مقررات تحریم یکجانبه آمریکا صورت گرفته و در حوزه اتحادیه اروپا قابلیت اجرایی ندارد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار